Ontdek Meer weten
over ons

FYXT is gespecialiseerd in de volledige afwerking na de ruwbouw en allerhande bouwkarweien. Oleg Bolsjakov startte het bedrijf 15 jaar geleden op en inspireert zijn ploegen nog altijd om elke bouwklus hands-on aan te pakken. Het team staat klaar om je vakkundig en snel te ondersteunen bij je volgende nieuwbouw- of renovatieprojecten of bij vastgoedbeheer. Vertrouw gerust op onze ervaring en ons vakmanschap.

Kwalitatief werk
Onze waarden

In de bouw en in het vastgoedbeheer is elke schakel belangrijk. Partners moeten op elkaar kunnen rekenen, zowel qua timings als qua kwaliteit van het geleverde werk. Een woord is een woord voor ons: wat we afgesproken hebben komen we ook na. Bovendien communiceren we open en direct, zodat we allebei perfect weten waar we aan toe zijn.

Camino

Fyxt is een onderdeel van de Camino Group, bestaande uit 11 innoverende bouwbedrijven en verschillende participaties. Samen hebben we meer dan 50 jaar expertise in het vak. We bundelen onze krachten en werken geregeld samen om zo de meest geschikte woonoplossing te vinden voor onze verschillende doelgroepen. Je vindt bij Fyxt dus échte vakmannen met ervaring. Je bouwproject is bij ons in goede handen.

Bovendien besteden we veel aandacht aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ontdek er meer over in ons ESG rapport.

Duurzaam bouwen en verbouwen is voor Fyxt en bij uitbreiding voor de hele Camino Group al jarenlang een bewuste en vanzelfsprekende keuze. Het maakt integraal deel uit van een strategie die gedragen wordt door de hele organisatie. Elk jaar werken we aan een aantal doelstellingen en projecten rond duurzame thema's. Alle info hierover kan je lezen in ons ESG-rapport.

LEES MEER


HUUR EEN FYXT-ER IN


Heb je vakmannen nodig om snel veel bouw- of onderhoudsklussen te verzetten?

Contacteer ons