Dakwerken Betaalbare dakrenovatie? Ga voor ons vakmanschap!

Is je dak aan vervanging toe? Dan werk je best met échte vakmannen samen. We zijn specialist in hellende daken en platte daken. Of je nu een dakrenovatie wenst of extra kamers wil bijmaken onder een nieuw dak, we gaan kwalitatief en betaalbaar te werk. Ook de plaatsing van zonnepanelen of extra isolatie behoort tot onze expertise. We bespreken vrijblijvend de mogelijkheden, werken een offerte uit en gaan na goedkeuring aan de slag. 

Waarom Fyxt kiezen voor je dakrenovatie?


Bij Fyxt zijn we al 15 jaar gespecialiseerd in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Bij ons is een woord een woord. We werken aan een scherpe prijs en zijn er geen lange wachttijden. 

Fyxt is een onderdeel van Camino, een ambitieuze groep van 12 bouwbedrijven die creatieve woonoplossingen aanbiedt. Bouwspecialisten als Durabrik en Ecopuur vallen ook onder de groep. We zijn niet alleen heel ervaren. Bij ons krijg je ook de zekerheid dat we onze afspraken nakomen en dat de werken goed uitgevoerd worden. Dat is belangrijk, want een totaalrenovatie is vaak voor het leven. 
 


Hoe ziet onze werkwijze eruit? 


Je dakrenovatie start bij een goed gesprek waarbij we aandachtig naar je wensen luisteren. Tijdens dat gesprek krijg je ook meteen advies over de mogelijkheden. Zowel praktisch als wat de verschillende stijlen betreft. 

Daarna gaan we aan de slag en bezorgen we je een offerte. Keur je die goed? Dan bepalen we samen een haalbare timing waar we ons aan houden. Nadien schieten onze vakmannen in actie. We volgen de werf continu op zodat de werken vlot vooruit gaan. Als je met Fyxt samenwerkt, kan je op beide oren slapen en word je volledig ontzorgd.   
 


Samenwerken? Contacteer ons

Jij bent waarschijnlijk benieuwd naar onze mogelijkheden en bijhorende prijzen. Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën en wensen. Aarzel dus niet om ons te contacteren. Dan hebben we binnenkort een eerste, vrijblijvend gesprek.