Isolatie Het krachtigste wapen om hoge energiefacturen te mijden? Da’s zonder twijfel ISOLEREN

Wil je je woning vakkundig isoleren tegen een scherpe prijs? Dan ben je bij de vakmannen van Fyxt aan het juiste adres.
Je woning goed isoleren biedt niets dan voordelen. Het begint natuurlijk bij een drastische verlaging van je energieverbruik en daardoor ook je energiefactuur. Je binnenklimaat gaat er ook op vooruit. Je hele woning heeft een aangename temperatuur en kille ruimtes en vloeren behoren tot het verleden. Investeren in andere energieverlagende technieken heeft weinig impact op je verbruik zolang je woning niet goed geïsoleerd is. Een volledige, doordachte isolatie is dus de basis om je energiefactuur te verlagen.

Waarom Fyxt kiezen voor de vakkundige isolatie van je woning?


Fyxt is een onderdeel van Camino, een ambitieuze groep van 12 bouwbedrijven die creatieve woonoplossingen aanbiedt. Bouwspecialisten als Durabrik, Ecopuur en Plan E vallen ook onder de groep. We zijn niet alleen heel ervaren. Bij ons krijg je ook de zekerheid dat we onze afspraken nakomen en dat de werken goed uitgevoerd worden. Dat is belangrijk, want een goede isolatie plaats je voor het leven. 

Daarnaast kan een verkeerd geïsoleerde woning ook last krijgen van condensatie, vochtplekken, koudebruggen, muffe geuren en zelfs schimmel. Dat wil je natuurlijk vermijden. Je kiest dus best een specialist met ervaring. 
 


Hoe ziet onze werkwijze eruit?


Je woning laten isoleren start bij de analyse van je woning. Waar zijn de zwakke plekken en waar verliest je woning de meeste warmte? Wat zijn de praktische mogelijkheden en hoe past dit allemaal in je budget?  Tijdens een eerste gesprek overlopen we jouw wensen en hoe wij daarop een antwoord kunnen bieden. 

Daarna gaan we aan de slag en bezorgen je een offerte. Keur je die goed? Dan bepalen we samen een haalbare timing waar we ons ook aan houden. Nadien schieten onze vakmannen in actie. We volgen de werf continu op zodat de werken vlot verlopen. Als je met Fyxt samenwerkt, kan je op beide oren slapen en word je volledig ontzorgd.   
 


Welke TYPES isolatie voeren we uit?


Zoals eerder gezegd gaan we tijdens ons gesprek bepalen welke isolatie voor jou het meest aangewezen is, maar bij Fyxt zijn we alvast specialist in:

  • Isolatie van de keldervloer
  • Dakisolatie (ook van platte daken)
  • Zolderisolatie
  • Binnenisolatie + gyproc muren
  • Vloerisolatie
  • Enzovoort
     

Samenwerken? Contacteer ons

Jij bent waarschijnlijk benieuwd naar onze mogelijkheden en bijhorende prijzen. Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën en wensen. Aarzel dus niet om ons te contacteren. Dan hebben we binnenkort een eerste, vrijblijvend gesprek.