Totaalprojecten Betaalbare totaalrenovatie?
Ga voor ons vakmanschap!

Denk je eraan om je woning grondig te verbeteren dankzij een totaalrenovatie? Dan is het belangrijk om met échte vakmannen samen te werken. We luisteren naar je ideeën, werken een plan en een offerte uit en gaan aan de slag. Omdat je voor een totaalrenovatie kiest nemen we alles van a tot z op ons. Zo kan je met een gerust gemoed je woning renoveren.

Waarom Fyxt kiezen voor je totaalrenovatie?


Bij Fyxt zijn we al 15 jaar gespecialiseerd in renovatieprojecten. Bij ons is een woord een woord. We werken aan een scherpe prijs en er zijn geen lange wachttijden.

Fyxt is een onderdeel van Camino, een ambitieuze groep van 12 bouwbedrijven die creatieve woonoplossingen aanbiedt. Bouwspecialisten als Durabrik en Ecopuur vallen ook onder de groep. We zijn niet alleen heel ervaren. Bij ons krijg je ook de zekerheid dat we onze afspraken nakomen en dat de werken goed uitgevoerd worden. Dat is belangrijk, want een totaalrenovatie is vaak voor het leven.


Hoe ziet onze werkwijze eruit?


Je totaalrenovatie start bij een goed gesprek waarbij we aandachtig naar je wensen luisteren. Tijdens dat gesprek krijg je ook meteen advies over de mogelijkheden. Zowel praktisch als wat verschillende interieurstijlen betreft.

Daarna gaan we aan de slag en bezorgen we je een offerte. Keur je die goed? Dan bepalen we samen een haalbare timing waar we ons aan houden. Nadien schieten onze vakmannen in actie. We volgen de werf continu op zodat de werken vlot vooruit gaan. Als je met Fyxt samenwerkt, kan je op beide oren slapen en word je volledig ontzorgd.  


Samenwerken? Contacteer ons

Jij bent waarschijnlijk benieuwd naar onze mogelijkheden en bijhorende prijzen. Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën en wensen. Aarzel dus niet om ons te contacteren. Dan hebben we binnenkort een eerste, vrijblijvend gesprek.